Українка з лайнера Diamond Princess вилікувалася від коронавірусу

Читать на русском
У МЗС повідомили, що громадянка України з круїзного лайнера вилікувалася від коронавірусу та її виписали з лікарні.

Громадянку України, в якої раніше виявили вірус COVID-19, виписали з японської лікарні. Ще троє українців з лайнера досі в медустановах.

Про це повідомив директор Департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев у п'ятницю, 28 лютого, пише УНІАН. За його словами, після лікарні в Токіо українку перевели до готелю.

США відмовилися від евакуації своїх громадян з лайнера Diamond PrincessСША хочуть залишити на борту Diamond Princess своїх громадян і поки що відмовляються від їхної подальшої евакуації.

«27 лютого одна громадянка України була виписана з лікарні і перевезена в готель. Посольство України в Японії надає нашій співвітчизниці необхідну допомогу. Решта - троє громадян України продовжують перебувати в медичних установах», – сказав він.

Відзначимо, усього на борту круїзного лайнера Diamond Princess було 3,7 тисячі осіб з 56 країн світу. За останніми даними, коронавірус виявили у 700 пасажирів і членів екіпажу. Померли вісім осіб.

Коронавірус підтвердився і в чотирьох громадян України, які були на лайнері в складі членів екіпажу. Їх доставили в лікарні Токіо.

Днями МЗС спростувало інформацію про одужання двох українців з Diamond Princess.

Також повідомлялося, що українці з лайнера відмовилися від евакуації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: