Через коронавірус ізолювали вже третій круїзний лайнер

Читать на русском
Біля берегів Каліфорнії закрили на карантин круїзний лайнер Grand Princess, оскільки у двох колишніх пасажирів судна підтвердився вірус COVID-19.

У Каліфорнії закрили на карантин круїзний лайнер Grand Princess. Причина - китайський коронавірус підтвердився у двох колишніх пасажирів судна.

Про це повідомляє видання San Francisco Chronicle. За даними видання, круїзний лайнер Grand Princess ізолювали біля берегів США. На борту перебуває три тисячі осіб.

Лайнер виконував круїз з Сан-Франциско на Гаваї і повинен був закінчити рейс в суботу, 7 березня.

В Україні шпиталізували ще 2 людей з підозрою на коронавірусУ Чернівецькій області в четвер ще двох громадян України госпіталізували в інфекційне відділення з підозрою на коронавірус. Про це повідомляє пресслужба ОДА.

Однак командуванню судна прийшов указ терміново повернутися в порт відправлення. Причина - у двох колишніх пасажирів, які були на судні в лютому під час круїзу в Мексику, виявили коронавірус. Один із заражених, 71-річний житель передмістя Сакраменто, помер.

Зараз на борту Grand Princess залишилися 62 пасажири, які також були на борту під час лютневої поїздки в Мексику. Більш того, у 20 осіб на борту виявлено симптоми грипу.

На судно планують доставити не менше 200 тестів на коронавірус, щоб перевірити людей, які могли контактувати із зараженими.

Нагадаємо, раніше коронавірус запідозрили на лайнері в Норвегії. МЗС проверяетт, чи є на борту українці.

В МОЗ розповіли про стан заражених коронавірусом українців з лайнера Diamond Princess, який перебував на карантині в Японії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: