Зведення ООС: 4 обстріли, є загиблі та поранені

Читать на русском
Бойовики на Донбасі за добу відкривали вогонь 4 рази. Загинув один військовий, п'ятеро поранені, ще у одного бойова травма.

Протягом доби, 8 березня, бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це йдеться в вечірньому зведенні пресцентру штабу операції Об'єднаних сил в Facebook.

«Противник обстріляв наші позиції з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем і стрілецької зброї», - повідомили в штабі.

Сьогодні бойовики також обстріляли з протитанкового ракетного комплексу вантажний автомобіль одного з підрозділів ООС, який їхав до позицій українських військовослужбовців.

Боротьба за уми: що змінить запуск українського телеканалу на ДонбасіУкраїна з 1 березня запустила телеканал для окупованих територій. Його головною метою називають повернення жителів Донбасу в політичний, культурний і суспільний порядок денний України.

«Внаслідок попадання протитанкової керованої ракети один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще двоє отримали поранення і один - бойове ураження», - підкреслили в штабі.

Підрозділи Об'єднаних сил прицільними вогневими ударами дали адекватну відповідь супротивнику. Втрати ворога уточнюються, додали в пресцентрі ООС.

Нагадаємо, сьогодні в штабі ООС також повідомляли, що на Донбасі через обстріл бойовиків загорівся опорний пункт ВСУ.

Протягом минулої доби, 7 березня, бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню. Втрат серед ВСУ не було.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: