Справа МН17: в Амстердамі підписали нову угоду

Читать на русском
Слідча група у справі MH17 провела перше засідання в оновленому складі, на якому було підписано угоду про продовження співпраці.

П'ять країн-учасниць слідчої групи по катастрофі рейсу МН17 сьогодні, 8 березня, підписали угоду про продовження співпраці.

Про це йдеться в заяві Генеральної прокуратури Нідерландів в неділю в Амстердамі, передає пресслужба Офісу Генерального прокурора України.

«Напередодні судового розгляду, яке почнеться в понеділок 9 березня, представники п'яти слідчих органів Австралії, Бельгії, Малайзії, України та Нідерландів підписали Угоду про продовження роботи Об'єднаної слідчої групи (ОСГ)», - сказано в повідомленні.

Справа МН17: українських прокурорів відсторонили від розслідуванняШестеро українських прокурорів, які входили до складу слідчої групи по катастрофі рейсу МН17, звільнені в рамках планової ротації.

Як відзначили в прокуратурі Нідерландів, продовження роботи слідчої групи «гарантує, що розслідування за фактом загибелі MH17 буде продовжено без упину і паралельно з судом над чотирма підозрюваними».

Також стало відомо, що в Амстердамі затвердили голову міжнародної слідчої групи від України. Як повідомила пресслужба Офісу Генерального прокурора, головою був призначений Гюндуз Мамедов.

Спільна слідча група сьогодні, 8 березня, провела в оновленому складі перше засідання у справі MH17.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у справі МН17 з'явилися дані розвідки Нідерландів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: