Чумак офіційно став в.о. генпрокурора України

Читать на русском
Виконуючим обов'язки генерального прокурора України офіційно став Віктор Чумак. Відповідна інформація вказана на сайті Офісу генпрокурора.

Виконуючим обов'язки генерального прокурора України офіційно став Віктор Чумак. Інформація вказана на сайті Офісу генпрокурора.

Згідно з інформацією на сайті Офісу генпрокурора, Чумак виконує обов'язки генпрокурора. До відставки Руслана Рябошапки він був одним із його заступників.

Від тижня до чотирьох років: скільки працювали генеральні прокурориРуслан Рябошапка станом на 4 березня обіймає посаду генерального прокурора 188 днів. Слово і Діло подивилося, скільки працювали його попередники.

Як відомо, на позачерговому засіданні в четвер, 5 березня, парламент висловив недовіру генеральному прокурору України Руслану Рябошапці і відправив його у відставку.

Раніше в Раді з'явилася постанова про недовіру Рябошапці. Профільний комітет рекомендував парламенту розглянути відставку Рябошапки.

У фракції «Слуга народу» раніше повідомляли, що на посаду генпрокурора планують подати кандидатуру нардепа Сергія Іонушаса.

Нагадаємо, у січні Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка призначив Віктора Чумака своїм заступником.

Раніше «Слово і Діло» з'ясувало, скільки за часом працювали генпрокурори за весь період незалежності України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: