У Греції в трьох регіонах закрили школи через коронавірус

Читать на русском
Міністерство охорони здоров'я Греції підтвердило 10 випадок коронавірусу. У зв'язку з поширенням вірусу в країні, уряд також оголосив про надзвичайні заходи.

Міністерство охорони здоров'я Греції підтвердило десятий випадок захворювання коронавірусу. У зв'язку з поширенням вірусу в країні, уряд також оголосив про надзвичайні заходи.

Повідомляється, що інфекцію подтвердилиу жінки, яка нещодавно подорожувала в Ізраїль і Єгипет. Вона їздила в Єгипет разом з чоловіком, у якого вчора також підтвердили коронавірус, пише Reuters.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

У зв'язку з поширенням коронавірусу в країні, уряд оголосив про надзвичайні заходи в префектурах Ілля, Закінтос і Ахая в західній Греції.

Школи, спортивні арени, кінотеатри, театри та місця археологічних розкопок будуть закриті на 48 годин.

В Україні в Чернівецькій області ще двох громадян України шпиталізували в інфекційне відділення з підозрою на коронавірус.

Нагадаємо, коронавірус в Україні зафіксували у чоловіка в Чернівцях 3 березня. Це перший лабораторно підтверджений випадок на території країни.

Також сьогодні завершиться термін обсервації евакуйованих з Китаю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: