Сьогодні завершиться термін обсервації евакуйованих з Китаю

Читать на русском
У четвер, 5 березня, закінчується обсервація евакуйованих через коронавірус з Китаю в Нових Санжарах, Полтавська область.

У четвер, 5 березня, закінчується обсервація евакуйованих через коронавірус з Китаю в Нових Санжарах, Полтавська область.

Офіційно обсервація закінчиться о 12:00.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

Усім, хто перебував в медцентрі повинні видати довідку про відсутність коронавірусу і про пребування в обсервації. Українців на автобусах розвезуть по домівках, а іноземців - до Києва.

Раніше заступник міністра охорони здоров'я, головний санлікар України Віктор Ляшко повідомив, що підозрілих симптомів вірусу ні у кого не виявлено. І продовжувати обсервацію не будуть.

Нагадаємо, Україна евакуювала з Уханя 49 українців та 25 іноземців 20 лютого. Евакуйованих відвезли в Нові Санжари. Їх розмісти в місцевому медцентрі.

Тим часом в Україні зафіксували перший випадок захворювання китайським коронавірусом COVID-19. Захворювання виявили у чоловіка (26 років), який повернувся з дружиною з Італії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: