У нових госпіталізованих в Чернівцях коронавірус не підтвердився

Читать на русском
У Чернівцях лікарі не виявили у нових госпіталізованих ознак коронавірусу. У них лише симптоми ГРВІ.

У трьох жителів Чернівців, яких в середу, 4 березня, госпіталізували з підозрою на китайський коронавірус, інфекція не підтвердилася.

Про це заявила заступник голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак, передає видання «Молодий буковинець».

З'ясувалося, скільки людей контактували із зараженим на коронавірус українцемЗ інфікованим вірусом COVID-19 українцем могли контактувати до десяти чоловік, за ними ведеться спостереження.

«Інфекціоністи їх обстежили. У людей є ознаки ГРВІ та за симптомами немає підстав підозрювати коронавірус. Епідеміологи по цим людям працювати не будуть. Це звичайна реакція при будь-якому спалаху, коли йде збільшення кількості звернень від хворих людей», - зазначила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в інфекційне відділення Чернівецької обласної клінічної лікарні госпіталізували людей з підозрою на коронавірус.

Лікарі Чернівців розповіли про стан першого хворого на коронавірус в Україні.

У школах Чернівців на сьогодні немає підстав вводити карантин, а в місті поки не планують забороняти масові заходи. Про це заявиви мер Чернівців.

Нагадаємо, експерти ВООЗ прогнозують збільшення числа заражених коронавірусом в Україні, однак констатують про готовність МОЗ до боротьби з епідемією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: