Китай допоможе постраждалим від коронавірусу країнам

Читать на русском
Китай готовий надати активну допомогу країнам, що постраждали від коронавірусу. Про це заявив заступник глави МЗС КНР Ма Чжаосюй.

Китай готовий надати активну допомогу країнам, що постраждали від коронавірусу. Про це заявив заступник глави МЗС КНР Ма Чжаосюй.

Також він зазначив, що Китай буде нарощувати співробітництво з іншими державами в галузі медицини та фармацевтики, в тому числі для створення ефективної вакцини проти коронавірусу.

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

Нагадаємо, у Китаї число кількість жертв коронавірусу перевищила 3 тисячі осіб, найбільше померли в провінції Хубей.

Станом на 5 березня, жертвами коронавірусу у всьому світі стали 3285 людини, 2902 з них - на території материкового Китаю. Кількість зареєстрованих випадків зараження на всіх континентах перевищила 95 тисяч.

В Італії, яка має найбільше хворих у Європі, через коронавірус всі школи та університети будуть закриті до 15 березня.

Як відомо, в Україні зафіксовано один випадок зараження коронавірусом. Ще четверо людей у лікарні в Чернівецькій області з підозрою на вірус.

Також сьогодні, 5 березня, закінчується обсервація евакуйованих через коронавірус з Китаю в Нових Санжарах, Полтавська область. Офіційно обсервація закінчиться о 12:00.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: