У новому Кабміні не закриті 5-6 вакансій – Зеленський

Читать на русском
У новому уряді залишилися вакансії, які на сьогоднішній день ніким не зайняті. Їх закриють найближчим часом.

У новому уряді Дениса Шмигаля є принципові вакансії, які на сьогоднішній день залишаються вільними. Консультації щодо кандидатів ще тривають.

Про це заявив президент Володимир Зеленський в ході візиту в Нові Санжари (Полтавська область), відповідаючи на запитання журналістів про новий Кабмін. Зокрема, за його словами, мова йде про сферу економіки, а також про посаду першого віце-прем'єра.

Зеленський приїхав в Нові СанжариПрезидент Володимир Зеленський у четвер, 5 березня, прибув в селище Нові Санжари, де сьогодні почали виписувати з лікарні евакуйованих з Уханя людей, які два тижні перебували в обсервації.

«Я думаю, що потрібна зважена позиція з приводу пріоритетних міністерств. З приводу економіки, з приводу першого віце-прем'єра, якого у нас не було. Потім, ми хочемо приділити увагу промисловості, новий прем'єр-міністр запропонує структуру - чи буде це віце-прем'єр або формувати нове міністерство. Я не знаю, чи вистачить у нього терпіння. Буде спокійна і зважена позиція, я знаю, що там зараз 5-6 принципових вакансій. Закриються обов'язково», – заявив президент.

Зеленский: Когда будет рынок земли - исчезнет бардак, который есть в вопросе земельных отношений112 Украина

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у четвер, 5 березня, прибув в селище Нові Санжари, де сьогодні завершується обсервація евакуйованих з Уханю громадян.

Заступник міністра охорони здоров'я, головний санлікар України Віктор Ляшко заявив, що підозрілих симптомів коронавірусу ні у кого не виявлено, продовжувати обсервацію не будуть.

У середу, 4 березня, Рада відправила у відставку Кабмін Олексія Гончарука. Новим прем'єр-міністром став Денис Шмигаль. Він представив склад нового Кабміну.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: