Назвали ім'я в.о. генерального директора «Центренерго»

Читать на русском
Уряд призначив екс-гендиректора компанії Технова, Чернігівська ТЕЦ Олександра Корчинського виконуючим обов'язки генерального директора ПАТ Центренерго.

Уряд призначив екс-гендиректора компанії «Технова» (Чернігівська ТЕЦ) Олександра Корчинського виконуючим обов'язки генерального директора ПАТ «Центренерго».

Розпорядження Кабміну опубліковано на сайті.

Приватизація «Центренерго»: чому Україні не вдається продати компаніюФонд державного майна скасував конкурс із приватизації компанії Центренерго. Про проблеми приватизації знають експерти.

Раніше екс-прем'єр Олексій Гончарук заявив про погоджене урядом рішення змінити керівника «Центренерго».

Як повідомлялося, Господарський суд Києва скасував заборону на підготовку до приватизації «Центренерго», дозволивши ФДМУ продовжити відбір інвестиційних радників для приватизації підприємства.

Нагадаємо, що суд заборонив Фонду держмайна проводити приватизацію «Центренерго» в порядку забезпечення позову компанії «Укрдонінвест».

«Укрдонінвест» просить суд визнати протиправними дії ФДМ, якими компанія не була допущена до конкурсу на купівлю державного пакета акцій Центренерго в розмірі 78,23%.

Прокуратура Києва порушила кримінальне провадження за фактом винесення Господарським судом незаконного рішення про заборону приватизації «Центренерго».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: