Суд скасував заборону на приватизацію «Центренерго»

Читать на русском
Господарський суд Києва скасував заборону на підготовку до приватизації Центренерго, дозволивши ФДМУ продовжити відбір інвестиційних радників для приватизації підприємства.

Господарський суд Києва скасував заборону на підготовку до приватизації «Центренерго», дозволивши ФДМУ продовжити відбір інвестиційних радників для приватизації підприємства.

Про це повідомляється на сайті Фонду держмайна України.

Зокрема зазначається, що в кінці січня почали процедуру відбору інвестиційних радників для приватизації «Центренерго», а також залучення аудиторської компанії для аудиторського звіту підприємства за підсумками минулого року.

«У лютому будуть запущені процедури підготовки до приватизації низки наступних об'єктів великої приватизації», - зазначає Фонд держмайна.

Нагадаємо, що суд заборонив Фонду держмайна проводити приватизацію «Центренерго» в порядку забезпечення позову компанії Укрдонінвест.

Укрдонінвест просить суд визнати протиправними дії ФДМ, якими компанія не була допущена до конкурсу на купівлю державного пакета акцій Центренерго в розмірі 78,23%.

Прокуратура Києва порушила кримінальне провадження за фактом винесення Господарським судом незаконного рішення про заборону приватизації «Центренерго».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: