Гончарук повідомив про зміну менеджменту в «Центренерго»

Читать на русском
Кабінет міністрів ухвалив рішення про заміну керівництва в ПАТ Центренерго для прискорення проведення приватизації компанії.

Кабінет міністрів ухвалив рішення про заміну керівництва в ПАТ «Центренерго» для прискорення проведення приватизації компанії.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук на брифінгу на підсумками засідання уряду.

«Сьогодні ми прийняли рішення про заміну менеджменту на компанії «Центренерго» і на трьох обленерго, які фактично є державними компаніями, і якісний менеджмент яких буде запорукою хорошого бізнес-клімату на території відповідних областей. Інформацію скоро можна буде побачити на офіційних ресурсах Кабінету міністрів України. Це зроблено для того, щоб пришвидшити підготовку, зокрема, цих підприємств до проведення приватизації. Це рішення голови Фонду державного майна», — зазначив він.

Гончарук додав, що наразі на «Центренерго» проходить аудит.

«Якщо ми говоримо про «Центренерго», то там зараз триває аудит шанованою аудиторською компанією, я думаю за декілька тижнів будуть висновки, яких дійшли аудитори за результатами аналізу діяльності «Центренерго», — відзначив прем’єр-міністр.

Як повідомлялося, Господарський суд Києва скасував заборону на підготовку до приватизації «Центренерго», дозволивши ФДМУ продовжити відбір інвестиційних радників для приватизації підприємства.

Нагадаємо, що суд заборонив Фонду держмайна проводити приватизацію «Центренерго» в порядку забезпечення позову компанії Укрдонінвест.

Укрдонінвест просить суд визнати протиправними дії ФДМ, якими компанія не була допущена до конкурсу на купівлю державного пакета акцій Центренерго в розмірі 78,23%.

Прокуратура Києва порушила кримінальне провадження за фактом винесення Господарським судом незаконного рішення про заборону приватизації «Центренерго».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: