Пасажирські поїзди УЗ почне супроводжувати Нацполіція

Читать на русском
В Україні пасажирські поїзди на двох маршрутах тепер будуть супроводжувати співробітники поліції, щоб зменшити число порушень.

В Україні впроваджують пілотний проект, в рамках якого пасажирські поїзди на двох маршрутах «Укрзалізниці» буде супроводжувати поліція.

Про це повідомила пресслужба «Укрзалізниці» в середу, 4 березня. За даними відомства, копи чергуватимуть на маршрутах №122 / 121 Миколаїв - Київ - Рівне та №24 / 23 Одеса - Москва.

«Укрзалізниця» анонсувала будівництво євроколіїУЗ планує побудувати євроколію, щоб пасажири зі Львова могли без пересадок добиратися поїздом в європейські країни.

«Ці потяги були обрані для пілотного проекту через найбільшу кількість зафіксованих правопорушень», – сказано в повідомленні УЗ.

За даними поліції, найбільше адміністративних постанов виписували порушникам по ст. 175 ч. 1 (заборона куріння), ст.178 ч.1 (про заборону вживання алкогольних напоїв). Також фіксувалися випадки пограбування.

В УЗ додали, що спільно з Нацполіціей з часом планують збільшити число поїздів, які курсуватимуть в супроводі правоохоронців.

Нагадаємо, 2 березня Мінінфраструктури спростувало підвищення цін на квитки УЗ. Як заявили у відомстві, відповідний наказ ще не схвалено.

«Укрзалізниця» призначила до 8 березня додаткові поїзди.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: