«Укрзалізниця» ліквідувала наслідки негоди на Львівщині

Читать на русском
У Львівській області відновили рух пасажирських і вантажних поїздів, який було порушено внеслідок складних погодних умов.

У Львівській області відновили рух пасажирських і вантажних поїздів, який було порушено внеслідок складних погодних умов.

Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».

«Укрзалізниця» ліквідувала наслідки негоди в західних регіонах. Станом на 12:00 рух пасажирських і вантажних поїздів було повністю відновлено», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що наразі нормалізовано роботу залізничної інфраструктури та обладнання на станції Ходорів, ділянках Львів - Сапіжанка, Оброшино - Щирець, Любінь Великий - Комарно, Яблунька - Соколики - Сянки, Рожнятів - Долина, Глибочок Великий - Озерна, Озерна - Зборів.

«На жаль, ураган викликав затримку в русі пасажирських поїздів №49 Київ - Трускавець, №602 Львів - Солотвино, №81 Ужгород - Київ, №29 Ужгород - Київ, №141 Бахмут - Львів, а також кількох приміських поїздів. Затримка поїздів від 8 хвилин до 1 години 46 хвилин максимум», - відзначили в пресслужбі.

Нагадаємо, через негоду в Україні сьогодні вранці були знеструмлені понад 250 населених пунктів.

У Львівській області через шквальний вітер на залізничні колії впали дерева, унаслідок чого стався збій у графіку руху п'яти поїздів.

Також в Одесі на вулиці Ніжинській внаслідок урагану загинула людина, на яку впало повалене вітром дерево.

Рятувальники просять українців посилити заходи безпеки у зв'язку з різким погіршенням погоди, яке спостерігається в понеділок, 24 лютого.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: