Новий Кабмін: у «Слузі народу» розглядають на одну посаду кілька кандидатів

Читать на русском
На окремі посади в Кабінеті міністрів України у партії Слуга народу розглядають кілька кандидатів.

На окремі посади в Кабінеті міністрів України у партії «Слуга народу» розглядають кілька кандидатів.

Про це в кулуарах ВР повідомив перший заступник голови комітету з питань організації державної влади Олександр Корнієнко.

Які обіцянки провалив Кабмін ГончарукаКабінет міністрів Олексія Гончарука вже 4 березня можуть відправити у відставку. Пропонуємо подивитися, з якими обіцянками не впоралися члени уряду.

За його словами, вчора були озвучені всі кандидатури.

«Хочу розвіяти міфи про те, що «слуги народу» не знають, кого призначати. Все ми знаємо. Вчора (під час засідання фракції за участю президента, - ред.) були озвучені всі кандидатури. На деякі посади є кілька кандидатур. Тому зараз медійно це не подається для того, щоб провести з ними правильні консультації», - заявив Корнієнко.

Раніше повідомлялося, що Комітет організації держвлади рекомендував Раді прийняти відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

За даними ЗМІ, фракція «Слуга народу» погодила призначення на пост голови уряду Дениса Шмигаля, який зараз обіймає посаду віце-прем'єра.

У «Слузі народу» також заявили, що проголосують за відставку Гончарука.

Сьогодні о 16:00 ВР збереться на позачергове засідання, на якому відправлять у відставку кількох міністрів або прем'єра Олексія Гончарука.

«Слово і Діло» пропонує подивитися на «тривалість життя» інших Кабмінів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: