В Україні запустили канал для окупованих територій

Читать на русском
З 1 березня в Україні почалося мовлення розважально-інформаційного телеканалу для тимчасово окупованих територій, який називається «Дім».

З 1 березня в Україні почалося мовлення розважально-інформаційного телеканалу для тимчасово окупованих територій, який називається «Дім».

Про це повідомляє UATV у понеділок, 2 березня.

Безводний світ: як російська окупація змусила кримчан митися за графікомРосійська окупація призвела до того, що мирні жителі півострову Крим страждають від нестачі води.

За словами в.о. генерального директора телеканалу UATV Юлії Островської, головною метою нового телеканалу є повернення жителів окупованих територій до політичного, культурного і суспільного порядку денного України.

«Відомо з тих же соціологічних опитувань, що люди дуже втомилися від політизованого контенту і хочуть бачити на своїх «блакитних екранах» щось більш комфортне, мотиваційний контент, який буде давати можливість розслабитися і отримати надію на краще майбутнє», - додала вона.

Раніше повідомлялося, що телеканал буде створений на базі каналу UA|TV. Інформаційне мовлення очолить колишня головний редактор 24 каналу Олена Трибушного.

Мінкульт сподівається, що новий канал донесе людям, які проживають на тимчасово окупованих територіях, правду про те, що відбувається в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: