Коронавірус зафіксували в Тунісі

Читать на русском
Перший випадок зараження китайським вірусом COVID-19 на території Тунісу підтвердили у чоловіка, який повернувся з Італії.

У Тунісі підтверджено перший випадок зараження китайським вірусом COVID-19 на території країни.

Про це повідомляє видання Tunis Afrique. За даними видання, інфікування коронавірусом виявили у 40-річного місцевого жителя. У Міністерстві охорони здоров'я Тунісу відзначили, що чоловік нещодавно повернувся з Італії.

Спалах коронавірусу: чи буде світова економічна кризаВООЗ оголосила максимально високий рівень загрози епідемії коронавірусу. Небезпечний вірус вразив і фондові ринки.

Зазначимо, 2 березня випадок зараження коронавірусом підтвердили в Йорданії. Перші випадки вірусу з Китаю також виявлені в Португалії та Андоррі.

Нагадаємо, станом на 2 березня коронавірусом COVID-19 в світі заразилися понад 89 тисяч осіб, померли - 3048, одужали - 45 110 осіб.

В Україні вірус поки не зафіксовано, проте, за прогнозами РНБО, COVID-19 все-таки добереться і до українців.

Єврокомісія підвищила оцінку ризику захворювання COVID-2019 в країнах Євросоюзу до високого через погіршення ситуації з захворюваністю.

В Україні для запобігання епідемії коронавірусу на кордоні ввели температурний скринінг, проте в ВООЗ заявили, що такий метод не є ефективним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: