Температурний скринінг: прикордонники відзвітували про результати

Читать на русском
Співробітники ДПСУ виміряли температуру тіла майже в 75 тисяч громадян, які прямували до України. У всіх показники були в межах норми.
ru.slovoidilo.ua

За кілька днів прикордонники виміряли температуру майже в 75 тисяч громадян, які в'їжджали в Україну.

Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу «112 Україна» у четвер, 27 лютого. За його словами, ні в кого з пасажирів співробітники ДПСУ не виявили підвищеної температури або інших ознак зараження небезпечним коронавірусом.

Коронавірус: (не)такий страшний, як його малюютьКоронавірусом з Китаю заразилися понад 82 тисячі особи в усьому світі, майже 3 тисячі – померли. Що потрібно знати про хворобу, як вона передається та які її симптоми.

«На щастя, упродовж минулої доби жодної людини, яка б мала підвищену температуру тіла або ознаки захворюваності, ми не виявили. Зазначу, що температурному скринінгу всього піддалися майже 75 тис. осіб, які слідували до України», – розповів Демченко.

Він також додав, що ситуація на українському кордоні стабільна й контрольована.

Нагадаємо, на цьому тижні МОЗ розпорядилося ввести температурний скринінг на кордоні всіх громадян, які прибувають до України з країн, де вже зафіксовано коронавірус.

У МЗС підтвердили зараження українки коронавірусом в Італії.

ВООЗ надала Україні майже тисячу тестів на коронавірус.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: