Коронавірус у світі: захворіли майже 90 тис. людей

Читать на русском
Жертвами коронавірусу у всьому світі стали 3044 людини, 2803 з них - на території материкового Китаю; кількість зареєстрованих випадків зараження на всіх континентах перевищила 89 тисяч.

Жертвами коронавірусу у всьому світі стали 3044 людини, 2803 з них - на території материкового Китаю. Кількість зареєстрованих випадків зараження на всіх континентах перевищила 89 тисяч.

В Італії підтверджено 566 нових випадків інфікування. Регіоном з найвищими показниками інфікування залишається Ломбардія, пише Reuters.

Людей з підозрою на коронавірус лікуватимуть безкоштовно – СкалецькаВ Україні людей з підозрою на коронавірус і в разі підтвердження інфікування лікуватимуть безкоштовно.

Також про перші випадки виявлення вірусу заявили в Чехії, Домініканській Республіці, Арменії.

У Південній Кореї загальна кількість інфікованих становить 4212 осіб, влада закликала громадян залишатися вдома.

Китайська національна комісія з охорони здоров'я також повідомила про 202 нових випадки зараження в понеділок, 2 березня, що є мінімальною кількістю щоденних нових випадків захворювання з 22 січня.

Комісія заявила, що 196 нових випадків були зафіксовані в провінції Хубей, епіцентрі спалаху, і всі, крім трьох, відбулися в столиці провінції - місті Ухань. Станом на неділю 44 462 пацієнта одужали від цієї хвороби.

Нагадаємо, в Україні людей з підозрою на коронавірус і у разі підтвердження інфікування лікуватимуть безкоштовно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: