Підозрюваній у справі Шеремета призначили експертизи

Читать на русском
Військовому парамедику та підозрюваній в убивстві журналіста Павла Шеремета Яні Дугар призначили почеркознавчу і психіатричну експертизи.

Військовому парамедику та підозрюваній в убивстві журналіста Павла Шеремета Яні Дугар призначили почеркознавчу і психіатричну експертизи.

Про це повідомив адвокат Віталій Коломієць на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Ні постанови про призначення психіатричної, ні почеркознавчої експертиз нам не надали. Ми, як сторона захисту, не можемо прийняти рішення про свою участь або неучасть в цих процесуальних діях», - заявив він.

Також Коломієць зазначив, що постанова про вилучення зразків почерку, яку він також оприлюднив, не відповідає вимогам ст. 110 Кримінального процесуального кодексу України, на яку посилається слідчий - зокрема, не вказано обгрунтування для проведення почеркознавчої експертизи, немає інформації про місце і час вилучення зразків та відповідального за виконання постанови. Також не вказані можливість і порядок оскарження постанови.

«У будь-якому випадку чекаємо відповідних рішень, оформлених належним чином», - підкреслив адвокат.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що слідчі дадуть відповідь за можливі помилки в розслідуванні справи Шеремета.

Також нагадаємо, Офіс генпрокурора продовжив термін досудового слідства у справі Шеремета.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: