Коронавірус в Італії: МОЗ запровадило температурний скринінг на кордоні

Читать на русском
МОЗ запровадив режим проведення температурного скринінгу на прикордонних постах, через які пропускають в Україну пасажирів із Італії.

МОЗ запровадив режим проведення температурного скринінгу на прикордонних постах, через які пропускають в Україну пасажирів із Італії.

Відповідні заходи були запроваджені через спалах коронавірусу, повідомив заступник міністра охорони здоров'я України Віктор Ляшко, передає пресслужба МОЗ.

Коронавірус в Італії: відчувається паніка, люди скуповують продукти в магазинах – фотоУ містах, де оголошено карантин, людям заборонено виходити на вулиці. В супермаркетах розкупили всі продукти, але всі знають, куди телефонувати в разі виникнення симптомів застуди.

За його словами, МОЗ ухвалив рішення почати температурний скринінг через нещодавній найбільший сплеск випадків в Італії.

«Нещодавно найбільший сплеск випадків зареєстровано в Італії. Станом на сьогодні було зареєстровано 200 випадків, два із них летальні. Тому нами було ухвалено рішення почати температурний скринінг на прикордонних постах, які найбільше пропускають українців та італійців на територію України», - заявив Ляшко.

Нагадаємо, що в результаті поширення коронавірусу в Італії кількість жертв зросла до шести осіб. У державній лікарні Брешії померла жінка з Крему, яка була переведена туди вчора і отримала позитивний результат на коронавірус. Повідомляється, що у жінки було онкологічне захворювання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: