Обвинуваченому в справі Гандзюк вручили нову підозру (доповнено)

Читать на русском
Правоохоронці повідомили про нову підозру колишньому помічнику нардепа попередніх скликань Ігорю Павловському, якого звинувачують у справі про вбивство Катерини Гандзюк.

Правоохоронці повідомили про нову підозру колишньому помічнику нардепа попередніх скликань, обвинуваченому в справі вбивства активістки Катерини Гандзюк.

«За версією слідства, вказані особи підозрюються в незаконному заволодінні транспортними засобами на суму близько 5 млн грн, вчиненому організованою групою та поєднаному з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого (ч.3 ст.289 КК України)», - інформує пресслужба Офісу генпрокурора.

Справа Гандзюк: у Болгарії затримали підозрюваного ЛевінаУ Болгарії затримали Олексія Москаленка (Левіна), який розшукується за підозрою в причетності до нападу на активістку Катерину Гандзюк.

Нові підозри 4 особам повідомили 26 лютого. Зокрема, повідомили про підозру колишньому помічнику народного депутата Миколи Паламарчука Ігорю Павловському, за версією слідства, керівнику злочинної організації. Колишній помічник нардепа наразі перебуває під вартою. Також повідомлено про підозру і обрано запобіжні заходи іншим співучасникам.

За даними видання «Мост», йдеться про інших помічників екснардепа Паламарчука – Валерія Одинцова і Ганну Калюжну (Ліхута).

Нагадаємо, Київський апеляційний суд ухвалив рішення залишити під вартою Ігоря Павловського, підозрюваного в створенні злочинної організації і причетності до вбивства Катерини Гандзюк.

Павловського заарештували в січні після серії обшуків та спецоперації в Херсоні. Разом із ним підозри оголосили ще 8 фігурантам, які підозрюються в насильстві і підпалах. Печерський районний суд Києва помістив його під варту до 4 березня без альтернативи застави.

Раніше стало відомо, що на території Болгарії правоохоронці двох країн затримали підозрюваного в нападі на Катерину Гандзюк.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: