Справа Гандзюк: затриманий у Болгарії фігурант змінив зовнішність

Читать на русском
Олексій Москаленка (Левін), якого минулого тижня затримали в Болгарії, змінив зовнішність, але його змогли ідентифікувати за відбитками пальців.

Олексій Москаленка (Левін), якого минулого тижня затримали в Болгарії, змінив зовнішність, але його змогли ідентифікувати за відбитками пальців.

Про це під час брифінгу в понеділок, 27 січня, заявила болгарська поліція, передає Слідство.Інфо.

Левіна підозрюють в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Відзначається, що він змінив зовнішність так, що був не схожим на фото з Інтерполу. Його вдалося ідентифікувати за відбитками пальців. Під час затримання Левіна у нього вдома вилучили два паспорти - місцевий і закордонний. Йому заборонили залишати територію країни, незабаром суд буде вирішуватися питання щодо екстрадиції.

Крім того, болгарські поліцейські розповіли, що Левін потрапив до Болгарії через Румунію в 2018 році. Він пішки перетнув кордон у населеному пункті Дуранкулак. У Болгарії, за твердженнями правоохоронців, він офіційно ніде не реєструвався.

Нагадаємо, в п'ятницю ввечері стало відомо, що на території Болгарії правоохоронці двох країн затримали підозрюваного в нападі на Катерину Гандзюк. Пізніше ЗМІ з посиланням на джерело в СБУ повідомляли, що на його екстрадицію можуть піти роки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: