Справа Гандзюк: Павловський вчетверте не з'явився до суду

Читать на русском
Обвинувачений у справі щодо нападу на Катерину Гандзюк експомічник нардепа Ігор Павловський не з’явився до Приморського райсуду Одеси.

Обвинувачений у справі щодо нападу на Катерину Гандзюк експомічник нардепа Ігор Павловський не з’явився до Приморського райсуду Одеси.

«Вчетверте ми приїжджаємо в Одесу на засідання суду стосовно Павловського. Вчетверте тут ні його, ні адвокатів. Вчетверте ми дивимось, як прокурори мило посміхаються і вигороджують «важкохворого», - написала в Facebook активіст Інна Зелена.

Справа Гандзюк: чи є шанс, що суспільство дізнається правдуГенпрокурор повідомив, що Мангер підозрюється в замовленні та частковій організації вбивства Гандзюк. Чи дізнається суспільство, хто замовив вбивство Гандзюк, обговорили з експертами.

За словами прокурора, Павловський перебуває у лікарні.

Місцевий активіст Віталій Устименко розповів, що коли активісти вирішили перевірити, чи Павловський перебуває у лікарні і наскільки важкий його стан, то підозрюваного у зазначеному медзакладі не знайшли.

«Факт відсутності на стаціонарному лікуванні підозрюваного Павловського І.В. зафіксовано в присутності співробітників патрульної поліції, написано заяву», - розповів Устименко.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року у Херсоні біля під'їзду чоловік вилив на активістку Катерину Гандзюк кислоту. Вона потрапила до реанімаційного відділення з сильними опіками, а за 3 місяці померла у лікарні після багатьох операцій.

Поліція затримала 5 підозрюваних у нападі на Гандзюк. Це В'ячеслав Вишневський, Віктор Горбунов, Володимир Васянович, Сергій Торбін і Микита Грабчук.

Після того, як обвинувачені визнали свою провину та пішли на угоду зі слідством, був оголошений вирок.

За версією друзів Гандзюк, посередником між виконавцями злочину та замовником начебто був Ігор Павловський, на той час помічник народного депутата від Блоку Петра Порошенка Миколи Паламарчука.

Ігор Павловський після оголошення підозри потрапив до лікарні з діагнозом «гіпертонічний криз».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: