Окупанти в Криму залишили під вартою фігурантів «справи Хізб ут-Тахрір»

Читать на русском
Так званий суд в анексованому залишив під вартою фігурантів другої сімферопольської справи Хізб ут-Тахрір Меджита Абдурахманова і Владлена Абдулкадирова.

Так званий суд в анексованому залишив під вартою фігурантів другої сімферопольської «справи Хізб ут-Тахрір» Меджита Абдурахманова і Владлена Абдулкадирова.

Про це йдеться в повідомленні «Кримської солідарності» Facebook.

Повідомляється, що засідання щодо розгляду апеляції сторони захисту про зміну запобіжного заходу проходило в закритому режимі. В ході засідання суд відхилив апеляційну скаргу, залишивши фігурантів під вартою.

«Сторону захисту представляли адвокати за призначенням. Рідні підсудних не були допущені на оголошення рішення. Суддя не задовольнив апеляційну скаргу і залишив рішення першої інстанції в силі», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 15 листопада у Російській Федерації розпочався суд над 8 фігурантами бахчисарайської «справи Хізб ут-Тахрір». Сьогодні російський Південний окружний військовий суд Ростова-на-Дону почав розгляд справи щодо 8 жителів окупованого Бахчисарая, активістів громадського руху «Кримська солідарність».

Крім того, так званий «Верховний суд» анексованого Криму відхилив апеляції адвокатів двох фігурантів другого сімферопольської «справи Хізб ут-Тахрір» Рези Ізетова та Аліма Карімова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: