В евакуйованих із Китаю взяли проби на коронавірус

Читать на русском
У людей, які були евакуйовані з Китаю і наразі перебувають в обсервації в Нових Санжарах, взяли проби на небезпечний коронавірус.

У людей, які були евакуйовані з Китаю і наразі перебувають в обсервації в Нових Санжарах, взяли проби на небезпечний коронавірус.

Про це повідомив у вівторок, 25 лютого, радник прем'єр-міністра Антон Турупалов, пише пресслужба Кабміну.

Евакуація українців із Китаю: чи варто панікувати20 лютого в Україну прилетів літак з евакуйованими українцями та іноземцями з епіцентру спалаху коронавірусу – міста Ухань у Китаї.

«Сьогодні шостий день обсервації. Усе відбувається в штатному режимі, усі люди почуваються добре. Температури немає. Сьогодні ми закінчили відбирати проби для тестів вже в 100 відсотків людей, які перебувають в обсервації, включаючи персонал, який забезпечує її діяльність. Уже завтра отримаємо результати за першою частиною досліджуваних зразків, про що обов'язково повідомимо», – сказав Турупалов.

Як відомо, таку перевірку планують провести за три дні до кінця обсервації.

Нагадаємо, 20 лютого до України прибув літак із евакуйованими з китайського Уханя. На борту повітряного судна, яке приземлилося в Харкові, були 94 людини: 45 українців, 27 іноземних громадян, а також 22 члени екіпажу і медичного персоналу, що супроводжував.

Після огляду медиками прибулих п'ятьма автобусами перевезли для обсервації до санаторію Нацгвардії «Нові Санжари» в Полтавській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: