Перші вакцини від коронавірусу пройшли тестування на тваринах – ЗМІ

Читать на русском
Китайські вчені провели на тваринах тестування вакцини проти коронавірусу, від якого в країні вже загинули близько 2600 осіб.

У Китаї перша партія вакцин проти нового вірусу COVID19 пройшла тестування на тваринах, однак говорити про можливість застосування її на людях ще зарано.

Про це повідомив представник Міністерства науки і технологій КНР в провінції Чжецзян, передає видання Chinadaily. Тестування вакцини на тваринах проходило в лабораторії університету Уестлейк в провінції Чжецзян.

Китайські вчені назвали можливе джерело коронавірусуКитайські біологи опублікували звіт Можливі джерела спалаху коронавірусу, в котрому припустили, що епідемія коронавірусу стала наслідком експериментів в лабораторії Уханя.

За даними фахівців, під час досліджень вакцина утворила антитіла і почала культивувати рекомбінантний вірус (процес обміну). Однак поки говорити про її ефективність щодо заражених людей ще зарано.

«Нам необхідно розуміти, що розробка вакцин займає тривалий час, тому необхідно дотримуватися наукових правил і проводити ретельні і безпечні дослідження», - зазначили вчені.

Нагадаємо, на сьогоднішній день у Китаї від коронавірусу загинули майже 2600 осіб, а заразилися – понад 77 тисяч.

У ВООЗ назвали терміни початку тестування на людях вакцини від коронавірусу.

Китай дозволив здоровим нерезидентам Уханю покинути карантинне місто.

У МОЗ заявили, що готові до ще однієї евакуації українців із Китаю, які залишилися в провінції Хубей.

До цього ВООЗ назвала терміни виготовлення вакцини від коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: