Гончарук розповів про головний здобуток України за 10 років

Читать на русском
Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що найбільшим досягненням українців за 10 років стала демократія. У наступні роки Кабмін займеться розвитком економіки.

Найбільшим досягненням України, починаючи з 2010 року, стала демократія. Тепер прийшов час приділити увагу зміцненню економіки.

Про це заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук на «Форумі реформ: на шляху до Вільнюсу», який пройшов у Києві 25 лютого. За його словами, іноді демократію в країні намагаються похитнути недоброзичливці за допомогою інформаційних атак.

Гончарук анонсував аудит Пенсійного фондуКабінет міністрів має намір провести міжнародний аудит Пенсійного фонду для розуміння проблеми його витрат.

«Головним досягненням нашої країни за останнє 10-річчя є демократія, і як демократія ми вже відбулися. Звичайно, це робить нас більш вразливими, оскільки інформаційні війни дають можливість комусь розхитувати ситуацію, намагатися зіштовхувати різні верстви суспільства, але головне, що у нас є дух свободи і бажання змінюватися», — сказав Гончарук.

Як зазначив прем'єр, в 2019 році уряд був в основному зосереджений на енергетичній безпеці України, а в цьому році направить свою увагу на розвиток економіки. За словами Гончарука, мова йде про реформи, які стосуються ринку землі, ринку праці і капіталу.

Нагадаємо, днями Гончарук заявив, що Кабмін через два тижні представить новий макропрогноз.

Посол ЄС назвав ключові реформи для розвитку України.

Також повідомлялося, що Україна змінила позиції в світовому рейтингу щастя.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: