Українське консульство в Мілані припиняє прийом громадян

Читать на русском
Через швидке поширення коронавірусу в Італії, генконсульство України в Мілані припиняє прийом громадян і видачу документів.

Через швидке поширення коронавірусу в Італії, генконсульство України в Мілані припиняє прийом громадян і видачу документів.

Про це повідомляє консульство в Facebook.

За інформацією відомства, вказані заходи запроваджуються із вівторка, 25 лютого і будуть діяти до отримання відповідних рекомендацій від регіональних органів влади Ломбардії.

«З огляду на активне поширення на території Ломбардії коронавіруса 2019 nCov, згідно з розпорядженням президента Ломбардії А. Фонтани і міністра охорони здоров'я Італії Г. Сперанца про введення превентивних заходів, в т.ч. «Припинення роботи офісів з прийому громадян, за винятком надання першочергових послуг» генеральне консульство України в Мілані, за погодженням з МЗС України, з 25 лютого призупиняє прийом громадян і видачу документів», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Італії число померлих у результаті хвороби, викликаної коронавірусом нового типу, збільшилося до шести осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: