Перші випадки коронавірусу зафіксували ще в одній країні

Читать на русском
За інформацією, в Омані зареєстрували перші два випадки зараження коронавірусом. Видання зазначає, що небезпечний вірус виявили у двох громадянок Ірану.

В Омані зафіксували перші випадки зараження коронавірусом у понеділок, 24 лютого.

Про це повідомляє місцеве видання OmanTV із посиланням на місцеве Міністерство охорони здоров'я.

За інформацією, в Омані зареєстрували перші два випадки зараження коронавірусом. Видання зазначає, що небезпечний вірус виявили у двох громадянок Ірану.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кількість жертв коронавірусу в Італії стрімко зростає. На даний момент відомо про шістьох померлих. Крім того, у 224 осіб підтвердили зараження коронавірусом. Євросоюз поки не що закриватиме кордон у зв'язку зі спалахом коронавірусу в Італії.

Раніше в МЗС рекомендували утриматися від поїздок до Італії та Ірану. Також у МЗС закликали відмовитися від необов'язкових поїздок до іранських міст Тегеран, Кум, Арак та Гілан. Українців, які вже знаходяться на території Ірану закликали повідомити про своє місцезнаходження та контактні дані до посольства України в Тегерані (e-mail: [email protected]).

У разі потрапляння у надзвичайні ситуації, українцям слід звертатися до посольства України за телефоном: +989128436681, який працює цілодобово, або телефонувати на «гарячу лінію» МЗС України: +38-044-238-16-57.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: