«Футбольні поля від Павелка»: САП продовжила розслідування

Читать на русском
САП продовжила розслідування кримінального провадження стосовно голови Української асоціації футболу Андрія Павелка, якого підозрюють у зловживанні владою і розкраданні коштів.

Терміни розслідування справи проти голови Української асоціації футболу Андрія Павелка продовжені ще на півтори року.

Про це голова САП Назар Холодницький повідомив в інтерв'ю РБК-Україна. За його словами, слідство у справі Павелко триватиме щонайменше до серпня 2021 року.

«Коли починалося розслідування цієї справи, я вжив усіх заходів, щоб уникнути потенційного та реального конфлікту інтересів. Єдине, що я знаю, у цій справі щодо штучних футбольних полів уже продовжено термін слідства до серпня 2021 року, здається», – сказав Холодницький.

НАБУ отримало перші доступи у справі «штучних футбольних полів Павелка»В Антикорупційному бюро отримали перші тимчасові доступ у справі будівництва футбольних полів зі штучної трави.

Як відомо, НАБУ розслідує можливе зловживання владою при установленні футбольних полів зі штучним покриттям виробництва заводу «ФФУ Продакшн», а також розкрадання бюджетних коштів. У червні 2018 року НАБУ встановило, що завод «ФФУ Продакшн» ввозив в Україну обладнання американської компанії ECO Green Equipment і німецької фірми Polytan GmbH через арабського посередника S.D.T.FZE.

При цьому Павелко особисто відвідував ОАЕ, де зареєстрована фірма-посередник, для зустрічі з її номінальним директором.

Як з'ясували ЗМІ, за такою схемою ФФУ вивела через офшор в ОАЕ 1 мільйон доларів.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції викликало Андрія Павелка на допит.

До цього НАБУ провело обшук на заводі ФФУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: