Президента Української асоціації футболу викликали до НАЗК

Читать на русском
Національне агентство з питань запобігання корупції запросило президента Української асоціації футболу Андрія Павелка для дачі пояснень.

Національне агентство з питань запобігання корупції запросило президента Української асоціації футболу Андрія Павелка для дачі пояснень і в разі наявності підстав - складання протоколів про адміністративні правопорушення за ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

Про це повідомляє 1news.com.ua, пише «Слово і Діло».

Чиновник повинен з'явитися до НАЗК 20 серпня в 14:00.

Перезапуск НАЗК та НАБУ: які зміни чекають на антикорупційні органиВ Офісі президента працюють над розробкою проекту, який змінить роботу НАЗК. Про зміни в антикорупційних органах поговорили з експертами.

Національне агентство також підкреслило, що неявка посадової особи не є перешкодою для здійснення подальших можливих заходів відповідно до вимог законодавства України про адміністративні правопорушення.

«Національне агентство з питань запобігання корупції запрошує 8 осіб для дачі пояснень та за наявності підстав - складання протоколів про адміністративні правопорушення», - йдеться в повідомленні.

Так, за ознаками порушення вимог щодо попередження та врегулювання конфлікту інтересів, крім Павелка, запрошені депутат Менської міської ради Чернігівської області VII скликання Катерина Фесюн, заступник голови Сумської міської ради Олена Дмитрівська та ректор Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка Микола Носко.

Також НАЗК запросило дати пояснення депутата Чернігівської міської ради Олександра Тарасовця, а за ознаками несвоєчасного повідомлення про суттєві зміни в майновому стані - начальника Головного територіального управління юстиції в Харківській області Тетяну Єгорову-Луценко і директора державного підприємства «Карпатський експертно-технічний центр Держпраці» Олега Олександровича.

Раніше суд знову повернув НАЗК протокол на нардепа Дейдея.

Також нагадаємо, Петренку не вдалося ввести інститут зовнішнього аудиту НАЗК.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: