Кабмін опублікував звіт про виконану роботу за 2019 рік

Читать на русском
Кабінет міністрів України в понеділок, 17 лютого, опублікував звіт про свою діяльність за 2019 рік.

Кабінет міністрів України в понеділок, 17 лютого, опублікував звіт про свою діяльність за 2019 рік.

Звіт доступний на сайті уряду.

Звіт Гончарука: чи загрожує прем'єру відставка та хто поза зоною ризикуПрем'єр-міністр України Олексій Гончарук 4 лютого не надав звіт про роботу уряду всупереч дорученням президента України Володимира Зеленського.

У вступі до звіту зазначається, що програма діяльності уряду, схвалена парламентом 4 жовтня 2019 р., визначила чіткі цілі, основні орієнтири та напрями роботи урядової команди, спрямовані на вирішення конкретних проблем громадян та створення умов для забезпечення позитивних зрушень у повсякденному житті українців.

«Уряд наполегливо працював у напрямку удосконалення системи надання медичних послуг та забезпечення більшої доступності ліків, підвищення якості освіти, забезпечення захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. З метою недопущення зниження рівня добробуту українців ми створили умови для зменшення сум в платіжках за теплову енергію, що вже стало реальністю для значної частини домогосподарств», - йдеться у документі.

Також уряд значну увагу приділяв питанням забезпечення макроекономічної стабільності, підвищенню інвестиційної привабливості та покращенню умов ведення бізнесу.

Зокрема, у 2019 році економіка України зростала високими темпами. У ІІ і ІІІ кварталах темпи зростання ВВП перевищили 4 % і були одними з найвищих у Європі.

З повним звітом можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, спікер ВР заявив, що Кабмін представить звіт у Верховній раді на засіданні 21 лютого.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: