Зарплати антикорупціонерів: скільки в січні заробили глави НАБУ, НАЗК і ДБР

Читать на русском

У двох антикорупційних органах України відбулися кадрові перестановки. Національне агентство з питань запобігання корупції за результатами конкурсу очолив Олександр Новіков, а в Державному бюро розслідувань Ірина Венедиктова тимчасово виконує обов'язки глави. Крім того, у Верховній раді зареєстровано постанову про звільнення директора НАБУ Артема Ситника. «Слово і Діло» пропонує подивитися, скільки антикорупціонери заробили в січні.

Минулого місяця найбільш високооплачуваним антикорупціонером стала заступник директора Національного антикорупційного бюро Тетяна Варварська – вона заробила 320 тисяч гривень. На другому місці – директор НАБУ Ситник, який отримав 199,8 тисяч гривень. Анатолій Новак і Гізо Углава з того ж відомства заробили 194 і 116 тисяч відповідно.

У НАЗК зарплати значно менше. Новопризначений глава Олександр Новіков за неповний відпрацьований місяць заробив 69,7 тисяч гривень, його заступники Іван Пресняков і Роман Сухоставець – 23,4 і 22,5 тисяч гривень відповідно.

Т.в.о. голови ДБР Ірина Венедиктова минулого місяця заробила трохи більше 24 тисяч гривень. Перший заступник Олександр Бабіков – 37,2 тисячі, Олександр Соколов – 29,8 тисяч гривень.

Нагадаємо, директор НАБУ Артем Ситник назвав умову, за якої готовий покинути посаду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: