Комітет Ради заслухає звіт НАЗК

Читать на русском

Комітет Верховної ради з питань антикорупційної політики заслухає керівництво Національного агентства з питань запобігання корупції щодо перебігу перезавантаження органу.

Згідно з порядком денним засідань комітетів, опублікованим на сайті парламенту, засідання відбудеться 19 лютого.

Також керівництво органу має розповісти про співпрацю із викривачами корупції.

«Про заслуховування керівництва Національного агентства з питань запобігання корупції щодо перебігу перезавантаження органу та виконання повноважень при здійсненні співпраці із особами-викривачами і вжиття заходів щодо їх правового та іншого захисту», - сказано у повідомленні.

Крім того, члени комітету обговорять виконання норм чинного законодавства із формування комісії зовнішнього контролю для проведення щорічної незалежної оцінки (аудиту) ефективності діяльності Національного антикорупційного бюро України.

НАЗК спростувало інформацію про перевірку щорічної електронної декларації президента Володимира Зеленського за його поїздку в Оман на початку січня цього року.

Як відомо, на початку січня Зеленський прибув з візитом в Оман. Володимир Зеленський приїхав в Оман разом з сім'єю за свій рахунок, заявили в Офісі президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: