У Раді зареєстрували проект постанови про звільнення Ситника

Читать на русском
У Верховній раді зареєстрували постанову про звільнення директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника.

У Верховній раді зареєстрували постанову про звільнення директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника.

Про це написав народний депутат від партії «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко у Facebook.

«У ВР зареєстрували проект Постанови про звільнення корупціонера Ситника з посади директора НАБУ ... Всього 216 підписів. Точніше 221 підпис, але кілька депутатів потім відкликали свої підписи», - написав нардеп.

Як повідомлялося, суд визнав Ситника винним в адмінпорушення під час відпочинку в Рівненській області та призначив 3,4 тис. гривень штрафу. Головний свідок у справі про адміністративний протокол стосовно директора НАБУ Артема Ситника Микола Надейка не пам'ятає, яку суму він витратив для оплати відпочинку Ситника в Рівненській області.

Захист директора НАБУ Артема Ситника оскаржив рішення Сарненського суду Рівненської області, який визнав його винним в адміністративному правопорушенні через свій відпочинок в мисливському господарстві «Полісся - Сарни».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: