Китайські вчені назвали можливе джерело коронавірусу

Читать на русском
Китайські біологи опублікували звіт Можливі джерела спалаху коронавірусу, в котрому припустили, що епідемія коронавірусу стала наслідком експериментів в лабораторії Уханя.

Китайські біологи опублікували звіт «Можливі джерела спалаху коронавірусу», в котрому припустили, що епідемія коронавірусу стала наслідком експериментів в лабораторії Уханя.

Про це передає London loves Business.

На думку вчених Ботао Сяо і Лей Сяо, спалах коронавірусу в Ухані пояснюється тим, що в місцевих лабораторіях досліджували перебіг хвороби у летючих мишей, тому співробітники лабораторій можуть бути відповідальними за появу нового вірусу.

«Ми коротко вивчили історію діяльності лабораторій і дійшли висновку, що коронавірус, ймовірно, став наслідком їхніх експериментів», - зазначили фахівці.

Ідеться про дві лабораторії, які проводили дослідження коронавірусу серед кажанів в Ухані, одна з них розташована за 280 метрів від ринку морепродуктів.

Нагадаємо, у Китаї кількість померлих від коронавірусу COVID-19 уже 1 770 людей.

Раніше китайські вчені розробили портативний пристрій, яке може швидко діагностувати захворювання коронавірусом. Апарат здатний оперативно проводити аналіз крові людини на наявність коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: