Кількість смертей від коронавірусу почала знижуватися

Читать на русском
У той же час загальне число заражених в Китаї становить 68 500 осіб, від хвороби загинуло тисяча шістсот шістьдесят п'ять чоловік.

Уже третій день поспіль кількість смертей від коронавірусу COVID-19 знижується.

Ооб це інформує Держкомітет охорони здоров'я КНР, пише DW.

«За минулу добу в Китаї від наслідків зараження коронавірусом COVID-19 загинули 142 людини. Таким чином число смертей вже третій день поспіль знижується. 139 летальних випадків припадає на провінцію Хубей, де знаходиться місто Ухань - центр поширення коронавіруса. Протягом 12 днів знижується і число заражень за межами провінції Хубей», - розповіли в комітеті.

У той же час загальне число заражених в Китаї становить 68 500 осіб, від хвороби загинуло тисяча шістсот шістьдесят п'ять чоловік. За останню добу виявлено 2009 нових випадків зараження.

Тим часом на круїзному лайнері Вестердам, який раніше відмовилися прийняти п'ять країн, був зафіксований один випадок зараження коронавірусом. Його знайшли у 83-річної американки, яка була направлена до госпіталю в Куала-Лумпур. Лайнер провів в морі два тижні, оскільки його відмовилися впустити до своїх портів Японія, Гуам, Філіппіни, Таїланд і Тайвань. У четвер, 13 лютого, лайнер прийняла Камбоджа.

Нагадаємо, в Україні станом на неділю, 16 лютого, не зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку коронавіруса COVID-19, який поширився в Китаї.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: