У Кремлі прокоментували ідею про спільне патрулювання кордонів Донбасу

Читать на русском
Ініціатива про спільне патрулювання кордонів Донбасу, озвучена в ході переговорів президентів України і Росії, повинна розглядатися з урахуванням думки Л\ДНР.

Ініціатива про спільне патрулювання кордонів Донбасу, озвучена в ході переговорів президентів України і Росії, повинна розглядатися з урахуванням думки «Л\ДНР».

Про це заявив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков, коментуючи телефонну розмову російського лідера Володимира Путіна з главою України Володимиром Зеленським про виконання Мінських угод.

За його словами, для цього необхідно налагодити з ними діалог, на який готові в повному обсязі сторони.

«Наскільки ми розуміємо, Київ не проявляє ініціативи починати діалог з Донбасом. Що стосується прямого питання, то воно було темою обговорення зустрічі нормандського формату в Берліні. У Парижі був ухвалений документ, де йшлося про безальтернативність мінських угод», - сказав Пєсков в ході брифінгу з журналістами в понеділок, 17 лютого.

Коментуючи питання, якою була відповідь Зеленського, прессекретар підкреслив, що не має права «розголошувати деталі телефонної розмови».

Нагадаємо, в п'ятницю, 14 лютого, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

У Кремлі повідомили деталі розмови, заявивши, що глава держави Володимир Зеленський і президент РФ Володимир Путін в ході телефонної розмови обговорили виконання Мінських угод і висловили готовність до обміну полоненими.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: