Ситуація на Донбасі: бойовики випустили в бік ЗСУ 53 міни

Читать на русском
На Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил протягом доби 15 лютого бойовики випустили в бік українських позицій 53 міни.

На Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил протягом доби 15 лютого бойовики випустили в бік українських позицій 53 міни.

Про це передає пресцентр ООС.

Донбас в обмін на воду для Криму: чи можливий компромісГлава фракції Слуга народу Давид Арахамія погодився б пустити воду до анексованого Криму в обмін на поступки з боку президента РФ Володимира Путіна щодо Донбасу.

Тільки в сторону населеного пункту Горіхове збройні формування Російської Федерації випустили 34 міни. Всього за добу зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню з боку супротивника.

Українські позиції обстрілювали з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Обстріли велися поряд з Мар'їнкою, Красногорівкою, в районі населеного пункту Павлопіль, біля Широкино, Травневого, Новолуганського.

«Вчора, 15 лютого, в результаті ворожих обстрілів втрат серед українських захисників не було. Від початку цієї доби російські окупаційні війська обстріляли захисників Новолуганське, застосувавши гранатомети різних систем, крупнокаліберний кулемет та іншу стрілецьку зброю. Протягом поточної доби втрат немає», - уточнили в пресцентрі.

Раніше єврокомісар пояснив, чи заважає окупація Донбасу вступу України до ЄС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: