Зеленський запросив баварський бізнес до України

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з прем’єр-міністром Баварії Маркусом Зьодером на полях 56-ї Мюнхенської конференції з питань безпеки.

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з прем’єр-міністром Баварії Маркусом Зьодером на полях 56-ї Мюнхенської конференції з питань безпеки.

Про це повідомляє пресслужба ОП.

Зазначається, що глава держави розповів Маркусу Зьодеру про перебіг реформ, спрямованих на поліпшення бізнесового середовища, а також запросив баварський бізнес скористатися інвестиційними можливостями, що відкриваються в Україні.

«Ми ухвалили чимало законів, які пов’язані з фіскалізацією, деофшоризацією. Також закони, спрямовані на залучення інвестицій, наприклад закон про концесію», – повідомив президент України.

Співрозмовники погодилися розвивати міжрегіональну співпрацю та розширювати взаємодію між містами-побратимами України та Баварії.

Також сторони обговорили ситуацію на Донбасі.

«Ми хочемо припинення війни, а тому ми насамперед зацікавлені у виконанні Мінських домовленостей», – наголосив Володимир Зеленський.

Також було обговорено співпрацю в контексті реалізації курсу України на європейську та євроатлантичну інтеграцію. На запрошення Глави держави делегація Баварії пообіцяла здійснити візит в Україну.

Раніше на безпековій конференції в Мюнхені Зеленський зустрівся з делегацією Конгресу США на чолі з сенатором Джеймсом Інхофом.

Також Зеленський зустрівся з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: