Україна та Оман планують поглибити співпрацю в сфері інвестицій

Читать на русском
Глава держави Володимир Зеленський зустрівся з виконавчим президентом Державного генерального резервного фонду Султанату Оману Абдулсаламом аль-Муршиді.

Глава держави Володимир Зеленський зустрівся з виконавчим президентом Державного генерального резервного фонду Султанату Оману Абдулсаламом аль-Муршиді.

Сторони обговорили поглиблення співпраці в сфері інвестицій. Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Сьомий місяць роботи Офісу президента: як команда Зеленського виконує обіцянкиКерівники Офісу президента з 21 листопада по 20 грудня дали дві нових обіцянки, виконали – 3 і провалили – одну.

Зазначено, що сторони обговорили торгово-економічне та інвестиційне співробітництво України та Оману і констатували, що нинішній рівень двостороннього інвестиційного співробітництва не відповідає наявному потенціалу в порівнянні з динамічним зростанням торгових відносин і погодилися з необхідністю його активізації.

«Володимир Зеленський зазначив, що сьогодні Україна пропонує значні можливості для інвестування. Глава держави повідомив про умови та переваги ведення бізнесу в Україні для іноземних інвесторів, створення в нашій державі сприятливого ділового середовища, найпривабливіші сфери для інвестицій і закликав оманських партнерів взяти участь у проведенні великої приватизації в Україні», - сказано в повідомленні.

При цьому Оман висловив зацікавленість в активізації співпраці в інвестиційній сфері.

Нагадаємо, Зеленський під час візиту до Оману зустрівся з міністром закордонних справ Юсуфом бін Аляві бен Абдаллою. Так, сторони обговорили зміцнення відносин між Україною та Султанатом Оману, а також домовилися про нарощування торгово-економічного співробітництва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: