Єрмак назвав завершення війни на Донбасі пріоритетом для ОПУ

Читать на русском
Керівник Офісу президента Андрій Єрмак дав брифінг, на якому позначив найважливіші напрями і завдання влади на сьогоднішній день.

Припинення військових дій на Сході України залишається одним з найбільш важливих питань для президента Володимира Зеленського.

Про це повідомив новий керівник Офісу президента Андрій Єрмак 12 лютого на брифінгу в Києві, трансляція якого велася на офіційній сторінці в Facebook.

За словами Єрмака, він продовжить займатися тими питаннями, яким приділяв свій час до призначення на нову посаду.

«Безумовно, сьогодні для президента України та Офісу президента одним із пріоритетів є і завжди буде припинення війни на Донбасі. В інтересах України. Тому цей напрям залишається пріоритетним», - заявив він.

Керівник Офісу президента додав, що в його компетенції залишаться і зовнішньополітичні напрямки, якими він також буде займатися.

Зеленський звільнив Богдана: із чим пов'язана ротація в ОПУ11 лютого президент підписав указ про звільнення Андрія Богдана і призначення Андрія Єрмака керівником ОПУ.

Нагадаємо, 11 лютого президент Володимир Зеленський своїм указом змінив керівника Офісу президента. Замість Андрія Богдана цю посаду обійняв помічник Зеленського Андрій Єрмак.

Раніше Єрмак заявив, що влада визнає, що припускається помилок і готова їх виправляти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: