Разумков прокоментував інформацію про відставку Богдана

Читать на русском
Спікер парламенту Дмитро Разумков, прокоментував інформацію про можливу відставку голови Офісу президента Андрія Богдана.

Спікер парламенту Дмитро Разумков, прокоментував інформацію про можливу відставку голови Офісу президента Андрія Богдана.

В ефірі каналу Наш він заявив, що про це краще запитати у самого Богдана, але «можливо завжди все».

На питання про те, що нібито о 18.00 з кабінету, де приймає Богдан гостей, почали виносити речі, і чи може це свідчити про те, що Богдан залишає свій пост, Разумов відповів:

«Я не прессекретар Андрія Йосиповича Богдана. Я думаю, що краще запитати у нього. Сьогодні у мене не було можливості з ним поспілкуватися, не можу це коментувати», — сказав голова ВР.

Відповідаючи на питання, чи можлива відставка, з огляду на останні події, Разумков сказав.

«Я думаю, що в нашій державі, завдяки нашим людям, можливо все. Свого часу казали, що Зеленський не може бути президентом. Однак всі бачать, хто саме сьогодні президент. Я, мабуть, ніколи не міг подумати, що буду головою Верховної Ради України. Тому, можливо завжди все. Однак, якщо бути коректним, я думаю, що треба не думати, а запитати», — сказав він.

У понеділок, 10 лютого ЗМІ з посиланням на чотири джерела повідомили, що голова Офісу президента Андрій Богдан зібрався у відставку.

Нагадаємо, у серпні минулого року в ЗМІ з'явилася інформація, що глава Офісу президента Андрій Богдан написав заяву про відставку і подав його президенту.

Незабаром заступник глави Офісу президента Руслан Рябошапка спростував інформацію про відставку Богдана.

Володимир Зеленський підтвердив, що Богдан написав заяву на звільнення, зазначивши, що поки не підписував її.

Сам Богдан, коментуючи появи заяви про відставку в інтернеті заявив, що за витоком могли стояти «журналісти-розслідувачі», або «СБУ».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: