Федина прийшла до ДБР по підозру

Читать на русском
Народний депутат від фракції Європейська солідарність Софія Федина в середу, 12 лютого прийшла до Державного бюро розслідувань, де їй вручили підозру за фактами погроз Володимиру Зеленському.

Народний депутат від фракції «Європейська солідарність» Софія Федина в середу, 12 лютого прийшла до Державного бюро розслідувань, де їй вручили підозру за фактами погроз Володимиру Зеленському.

Як повідомляє пресслужба фракції в Facebook, під будівлею відомства проходить акція на підтримку Федини. В акції беруть участь народні депутати і громадські активісти.

Справа Федини та Звіробій: чи доведе захист, що в словах жінок не було погроз ЗеленськомуНавіть якщо жінки не збирались реалізувати сказане, досить того, щоб прозвучала погроза стосовно президента у зв'язку з його державною діяльністю.

За їхньою інформацією, слідчі ДБР вже вручили їй повідомлення про підозру.

Як відомо, ДБР повторно викликало народного депутата України Софію Федину для вручення підозри.

5 лютого Федину також викликали до Державного бюро розслідувань для проведення процесуальної дії.

Раніше ГПУ роз'яснила ситуацію з підозрою Федині і Звіробій.

Нагадаємо, до ГПУ направили проєкт повідомлення про підозру Федині через загрозу президенту Володимиру Зеленському. Повідомляється, що слідчі ДБР при оперативному супроводі СБУ передали до Генпрокуратури проєкт повідомлення про підозру в погрозі вбивством щодо Зеленського.

6 лютого підозру оголосили волонтерці Марусі Звіробій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: