Федину викликали до ДБР для вручення підозри

Читать на русском
Народного депутата України Софію Федину викликали до Державного бюро розслідувань  для проведення процесуальної дії.

Народного депутата України Софію Федину викликали до Державного бюро розслідувань для проведення процесуальної дії.

Як інформують у відомстві, її викликали на 6 лютого 2020 року.

Підозра Федині: що загрожує нардепу та які виклики стоять перед слідствомДержавне бюро розслідувань передало до Генпрокуратури проєкт повідомлення про підозру та проєкт подання на зняття депутатської недоторканості з нардепа від Європейської солідарності Софії Федини.

«Повістка про виклик направлена за адресою її реєстрації, фактичного проживання та за місцем роботи. У відповідності до ч. 1 ст. 135 КПК України Федина Софія вважається належним чином повідомленою, проте для запобігання спекуляціям щодо необізнаності про виклик додатково публікуємо повістку останній на офіційному сайті Офісу Генерального прокурора», - сказано у повідомленні.

Раніше ГПУ роз'яснила ситуацію щодо підозри Федині та Звіробій.

Нагадаємо, в Генеральну прокуратуру України направили проект повідомлення про підозру Федині через погрози президенту Володимиру Зеленському. Повідомляється, що слідчі ДБР при оперативному супроводу СБУ направили в Генпрокуратуру проект повідомлення про підозру у погрозі вбивством щодо Зеленського. Також підозру готуються оголосити волонтеру Марусі Звіробій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: