«Редколегія» на UMN: битва за землю та що робиться з СБУ, прокуратурою, ДБР та МВС

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань і журналісти говоритимуть про найгучніші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом із журналістами Леонідом Швецем та Павлом Казаріним і Сергієм Грішиним («Ісландія»).

Верховна рада почала розглядати законопроект, який передбачає відкриття ринку землі з 1 жовтня 2020 року. У четвер були й бійки, й блокування трибуни, й перша кров, й поламаний мікрофон спікера. Зрештою вдалося ухвалити тільки одну правку з 184 розглянутих. Загалом нардепи мають розглянути 4018 правок.

Інша цікава тема – 23 обшуки СБУ щодо прослуховування Гончарука, зокрема й на каналі Коломойського. Триває активність й в прокуратурі, ДБР та МВС, де зріють свої політичні та кадрові процеси.

У постійній рубриці «Редколегії» «Фєдя, діч» повний калейдоскоп феєричних подій тижня – від листування Киви з Жириновським до танців Нефьодова.

РЕДКОЛЕГІЯ: Битва за землю, битва за органи, битва, як політикаskrypin.ua

Про це ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN журналісти Леонід Швець та Павло Казарін і Сергій Грішин («Ісландія») будуть говорити в прямому ефірі.

Водночас майже непоміченим пройшло погодження законопроекту про скорочення кількості нардепів з 450 до 300. «Слово і Діло» розбиралося, скільки населення припадає на одного парламентаря в країнах світу.

Також ми писали, що після скандалу з прослуховуванням прем'єра Олексія Гончарука були змінені правила відвідування офісу спікера парламенту Дмитра Разумкова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: