Зеленський підтвердив підбір нових кадрів у Кабмін

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський заявив, що до уряду підбираються нові кадри для посилення декількох напрямків.

Президент Володимир Зеленський заявив, що до уряду підбираються нові кадри для посилення декількох напрямків.

За його словами, процес підбору кадрів завершиться через кілька тижнів.

«Це тривалий процес. Дійсно, багато речей зробили. Є речі, їх теж чимало, які ще не зроблені з різних причин. Ми продовжуємо вести практику — посилювати уряд. Зараз підбираються нові кадри, щоб посилити кілька напрямків, як соціальних, так і економічних. Це для нас дуже потрібно. ми ведемо постійно зустрічі з багатьма фахівцями, які живуть в Україні, і з українцями, які живуть за кордоном. Я думаю, пару тижнів, і ми закінчимо цей процес», — сказав він.

Крім того, він прокоментував вчорашню зустріч і попередній звіт представників Кабміну, зазначивши, що остаточний звіт уряду буде 14 лютого і «є деякі речі, які вони повинні встигнути зробити».

Нагадаємо, вчора, 4 лютого, Зеленський провів зустріч з представниками Кабміну і фракції «Слуга народу», на якій учасники відзвітували про виконання завдань, раніше поставлених президентом.

Зокрема, на зустрічі обговорювалися зарплати міністрів і премії керівництва «Нафтогазу». Після зустрічі прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що зарплата міністрів та їхніх заступників буде в діапазоні від трьох до п’яти середніх заробітних плат, а премії в «Нафтогазі» проситимуть скоротити.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: