Уряд рекомендує «Нафтогазу» не платити премії керівництву

Читать на русском
Уряд ухвалив рішення звернутись до наглядової ради НАК Нафтогаз України з проханням утриматися від виплат великих премій керівництву компанії.

Уряд ухвалив рішення звернутись до наглядової ради НАК «Нафтогаз України» з проханням утриматися від виплат великих премій керівництву компанії та розглянути питання про їхній перегляд у бік зменшення.

Про це прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Уряд звернеться до наглядової ради НАК «Нафтогаз України» з проханням утриматися від виплат великих премій керівництву цієї компанії та розглянути питання про їхній перегляд у бік зменшення», – написав прем’єр.

Раніше виконавчий директор компанії Юрій Вітренко заявив, що трудові контракти деяких працівників НАК «Нафтогаз України» передбачають одержання премій за те, що компанія отримала від російського «Газпрому» 2,9 млрд доларів за рішенням Стокгольмського арбітражу.

Президент України Володимир Зеленський виступив проти виплати високих премій керівництву НАК «Нафтогаз України» і попросив прем'єр-міністра Олексія Гончарука знайти вихід із цієї ситуації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: